Velimir Zajec novi trener Dinama

Velimir Zajec, legendarni fudbaler zagrebačkog Dinama, postao je trener tog kluba, saopštio je prvak Hrvatske.

Izvor: B92, Lokalni mediji

Utorak, 25.05.2010.

12:43

Default images

Posle zabavne licitacije koju je pokrenuo prvi čovek 'Modrih', prozvavši nekolicinu trenera usledio je dogovor sa Zajecom koji se trenerskom poslu vraća posle pet godina pauze i neuspešnog boravka u Portsmutu. On je vodio i atinski Panatinaikos, ranije sedeo i na klupi Dinama.

"Zajec i ja se poznajemo 35 godina, a sve to vreme smo imali samo jednu svetinju - Dinamo. Naravno, bio je jedan verbalni konflikt, ali molim vas da u ime Dinama to ostavite u prošlosti, Dinamo ne zaslužuje da bude žrtva tog jednog sukoba. Tu smo danas obojica kako bi bez pogovorno služili klubu koji nam je toliko toga dao u životu," rekao je na predstavljanju Mamić, stavivši tačku na sukob sa Zajecom.

"Zahvaljujem se klubu na poverenju, mislim da ću sa medijima imati dobru saradnju iako nisam previše pričljiv čovjek. Ova ekipa ima potencijala i iako poslednje igre nisu bile na nivou – ekipa može puno da napreduje," rekao je Zajec i osvrnuo se na slabu posetu u Maksimiru.

"Publika se može vratiti samo pravim pristupom igrača i svih nas. Tribine osete kada igrač igra za boju kluba, kada se bori i pošteno odnosi i to zna da nagradi. Rezultat je važan i publika nam mora pomoći jer pred praznim tribinama je teško."

Dinamo će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a startna pozicija mu je kao i prvaku Srbije Partizanu, biće nosilac u drugom i trećem kolu, neće u poslednjem, četvrtom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: