Domenek odredio sastav za SP

Selektor francuske fudbalske reprezentacije Remon Domenek objavio je konačan spisak od 23 igrača za šampionat sveta koji se održava od 11. juna do 11. jula.

Izvor: AY

Utorak, 25.05.2010.

12:48

Default images

Sastav reprezentacije Francuske još jednom će biti potvrđen 1. juna, odnosno roka koji je odredila Međunarodna fudbalska federacija. Olakšanje za selektora jeste dobro zdravlje Vilijama Galasa, čije je učešće bilo pod znakom pitanja. "Svi igrači su trenutno u kampu u Tinju i u dobroj su formi", potvrdio je selektor.

"Trikolori" će napustiti Tinj i otići u Tunis posle prijateljskog meča sa Kostarikom u sredu. Francuska će u Južnoj Africi igrati u grupi A sa domaćinima, Urugvajem i Meksikom.

Na konačnom spisku su:

Golmani: Sedrik Karaso (Bordo), Igo Loris (Lion) i Stiv Mandanda (Marsej).
Odbrana: Erik Abidal (Barselona), Gael Kliši (Arsenal), Patris Evra (Mančester Junajted), Vilijam Galas (Arsenal), Mark Plani (Bordo), Antoni Revejer (Lion), Bakari Sanja (Arsenal) i Sebastijan Skilaći (Sevilja).
Sredina terena: Abu Dijabi (Arsenal), Alu Dijara (Bordo), Joan Gurkuf (Bordo), Floran Maluda (Čelsi), Žeremi Tulalan (Lion) i Matje Valbuena (Marsej).
Napad: Nikolas Anelka (Čelsi), Djbril Sise (Panatinaikos), Andre-Pjer Žinjak (Tuluz), Sidni Govu (Lion), Tijeri Anri (Barselona) i Frank Riberi (Bajern).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: