Partizanov izbor - Milan Jovanić?

Milan Jovanić, golman subotičkog Spartaka, mogao bi da bude novi čuvar mreže prvaka Srbije Partizana, piše Sportski žurnal.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.05.2010.

13:13

Default images

Jovanić je proletos bio na korak od dogovora sa Tventeom ali će, prema tvrdnjama beogradskog dnevnika, ipak u Humsku. Kako ugovor ističe Darku Božoviću a planirano je da se u Partizan vrati Živko Živković, mladi reprezentativac koji je bio pozajmljen Metalcu iz Gornjeg Milanovca, jasno je da će klub napustiti još jedan golman, Mladen Božović ili Aleksandar Radosavljević.

‘Crno-beli’ su, prema tvrdnjama medija, bili zainteresovani za Damira Kahrimana iz Javora, a još zimus se pominjala mogućnost da iz Zemuna dođe Aleksandar Kirovski.

I pored činjenice da je primio samo četiri gola u prolećnom delu sezone Mladen Božović nije ubedio klupsko rukovodstvo da je pravo rešenje pa je plan da se dovede prvi golman al ii još jedan koji ne bi imao ‘zvanje trećeg’.

Kako trenutno stvari stoje prvi izbor Aleksandra Stanojevića biće Jovanić.

Golman Spartaka Zlatibor vode je branio za selekciju Jelen Superlige u Japanu. Rođen je 31. jula 1985. godine u Novom Sadu, visok je 187cm, a pre dolaska u Suboticu branio je za beogradski Obilić (do 2004. godine), australijsku ekipu Pert Glori (2004 – 2006), beogradski Grafičar (2006 – 2007) i Novi Sad (2007 – 2009).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: