Morati: "Miha još nije naš trener"

Predsednik Intera Masimo Morati potvrdio da je Siniša MIhajlović prvi u najužem krugu kandidata za trenera Intera, ali da još uvek nije doneo konačnu odluku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.05.2010.

12:33

Default images

Prvi čovek Intera Masimo Morati dočekao je posle višedecenijskih ulaganja vrednih nekoliko stotina miliona evra, da podigne pehar namenjen osvajaču Lige šampiona, i tako nastavi tradiciju svog oca, koji je vodio klub u „zlatnoj eri“ kada je Inter „vezao“ dva trofeja.

Međutim, prebogati naftni magnat nije mogao previše da uživa u velikom slavlju i uspehu, jer je Žoze Murinjo najavio da odlazi u Madrid, a mediji se već bave njegovim naslednikom.

U izjavi za italijansku „Gazetu“ Morati je najavio da „Murinjo može da ide, ako plati 16 miliona“. Jasno je da će Florentino Peres i to platiti bez razmišljanja, a onda prvom čoveku Intera ostaje da donese odluku, ko će na klupu u erinakon Žozea Murinja.

Prvi kandidat je Siniša Mihajlović, aktuelni trener Katanije sa kojom je popularni „Miha“ napravio senzacionalan uspeh. To je potvrdio i Morati, i dodao da još uvek nije odlučio, jer su u igri dva – tri kandidata:

Mihajlović svakako ima karakter za ovaj posao. Siniša jako brzo uči, igrači ga poštuju, prijatelj je sa mnogim našim fudbalerima i moj prijatelj. Postoji veoma veliko poštovanje prema ovom čoveku sa kojim sa u veoma dobrim odnosima i on ima kvalitetete za ovaj posao. Ali, to ne znači da sam doneo odluku da on bude naš novi trener”, rekao je Morati za sajt kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: