Jasnić direktor marketinga KKCZ!?

Siniša Jasnić uskoro dolazi na mesto direktora marketinga košarkaškog kluba Crvena zvezda, piše beogradski dnevni list Sport.

Izvor: B92, Sport

Ponedeljak, 24.05.2010.

11:36

Default images

Ovu vest za 'Sport' potvrdio je sam Jasnić, a njegov posao biće prikupljanje sponzora koji su neophodni na putu ka finansijskoj konsolidaciji kluba sa Malog Kalemegdana.

„Da, tačno je. Uskoro počinjem da radim. Veliki sam Zvezdaš i želim da pomognem klubu da se vrati na staze stare slave“, potvrdio je Jasnić za „Sport“.

Jasnić ima 45 godine i doktor je fizičke kulture. Tokom sportske karijere bio je višestruki šampion Crne Gore u sprinterskim disciplinama. Jasnić je radio i kao docent na katedri za teoriju fizičke kulture na Fakultetu fizičke kulture u Novom Sadu, a kasnije je bio i generalni direktor preduzeća „Univerzijada 2009“ koje je bilo zaduženo za organizaciju Univerzitetskog takmičenja u glavnom gradu prošlog leta.

Sa mesta direktora Univerzijade povukao se, kada je premijer Mirko Cvetković ovlastio Božidara Đelića da vodi projekat Univerzijada 2009.

Prošlog marta podignuta je optužnica protiv Jasnića za koju se kasnije prvi opštinski sud u Beogradu oglasio nenadležnim, zbog mišljenja da je za takva dela nadležan Okružni sud. Optužnica tereti Jasnića da je preduzećima „Porše Liona“, „Porše Mobiliti“, „Gem“, agenciji „Plavi, plavi“, „Videoli“ i „Varteksu plus“ omogućio posleve bez tendera u vrednosti od 76 miliona dinara.

Jasniću je svojevremeno imao krivičnu prijavu zbog povrede radne obaveze koja ugrožava imovinu veće vrednosti na Fakultetu fizičke kulture u Novom Sadu. Postupan nije pokretuk jer je on nadoknadio fakultetu novac koji je potrošio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: