Skandal posle meča Metalac - FMP

Po završetku utakmice Metalac – FMP predsednik valjevskog kluba prijavio sudiju MUP-u zbog navodnih pretnji da će mu pucati u glavu.

Izvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

Sudija Milorad Milojković demantovao tvrdnje predsednika Duška Đukanovića.

Po završetku duela, koji je FMP dobio u Valjevu protiv Metalca, niko kod domaćina nije bio zadovoljan arbitražom, pogotovo sudije Milorada Milojkovića, a došlo je do verbalnog sukoba predsednika Metalca i sudije.

“Rekao sam mu da treba da ga bude sramota, posle čega je usledila bujica uvreda, potom i rečenica da mi nisu za džabe pucali u noge, a ja ću te ubiti. Tek posle toga sam uzvratio psovkama, o čemu može da posvedoči i 50 svedoka, među kojima je i komandir policije”, rekao je predsednik Metalca.

Sudija Milorad Milojković demantovao je tvrdnje Đukanovića.

“Čuo sam kakva priča kruži, odmah moram da vam naglasim da to nije istina. Svedoci su košarkaši oba tima, a o svemu postoji i službena beleška. Posle utakmice Đukanović mi se obratio serijom uvreda, da bi sve kulminiralo kada mi je psovao mrtvu majku, rekao sam mu da su drugi zbog sličnih stvari pucali na njega. U svakom slučaju nije istina da sam pretio ubistvom”, rekao je sudija Milojković ‘Sportskom žurnalu’.

strana 1 od 3 idi na stranu