I Rasing želi Radosava Petrovića

Posle lisabonskog Sportinga, fudbaler Partizana Radosav Petrović nalazi se na meti španskog prvoligaša Rasinga iz Santandera.

Izvor: SO

Nedelja, 23.05.2010.

11:04

Default images

Prema tvrdnjama španskih medija, koje prenosi „Sportski žurnal“, predsednik Rasniga Fransisko Peres trebalo bi naredne sedmice da doputuje u Beograd na pregovore.

„Tačno je da je Rasing zainteresovan, ali to što je najavljen dolazak predsednika ne mora ništa da znači dok se ne pojavi u Srbiji jer je i ranije bilo takvih nagovešaja“, kaže Jovica Radonjić, menadžer Petrovića.

Kontakt sa rukovodstvom Partizana ponovo je uspostavio i Sporting iz Lisabona.

„Obnovili smo razgovore, ali i dalje nismo blizu dogovora. Portuglaci opet ne nude uslove koji bi nas zadovoljili“, izjavio je generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

Partizan je ove sezone osvojio titulu, a Petrović je postigao pobedonsni gol u meču sa Crvenom zvezdom koji je odlučio pitanje prvaka Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: