Leće želi Segunda Kastilja

Italijanski klub Leće, koji se vratio u Seriju A, želi u svoje redove da dovede fudbalera Crvene zvezde Segunda Kastilja, prenosi „Sportski žurnal“.

Izvor: SO

Nedelja, 23.05.2010.

10:36

Default images

Ekvadorac se trenutno odmara u domovini i još je neizvesno gde će nastaviti karijeru pošto Vuluverhempton nije želeo da otkupi njegov ugovor.

Interesovanje za Kastilja pokazali su i neki klubovi iz Grčke i sa Kipra, a želju da ga zadrži izrazila je i Crvena zvezda. Ipak, pregovori sa Lećeom trenutno su u toku i ostaje da se sačeka epilog.

Segundo Kastiljo ima 28 godina, a karijeru je počeo u ekipi ESPOLI, da bi 2003. godine prešao u El Nasional. Posle tri godine je prešao u Crven zvezdu, a pre pozajmica u Vulverhemptom igrao je za Everton kao pozamljeni fudbaler.

Za reprezentaciju Ekvadora Kastiljo je odigrao 45 utakmica i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: