Vest Hem želi Anrija

Kako prenose engleski mediji, Vest Hem je Barseloni dostavio ponudu za Tijerija Anrija, po kojoj bi Francuz postao najplaćeniji igrač u istoriji "čekićara".

Izvor: AY

Subota, 22.05.2010.

11:37

Default images

Bivši napadač Arsenala će na leto otići iz Barselone, a do sada se nagađalo da bi karijeru mogao da nastavi u SAD-u. Ipak, predsednik Vest Hema Dejvid Saliven dostavio je Đoanu Laporti ponudu koja nalaže da bi Anri u London došao na dve godine, a primao bi oko 75 hiljada funti nedeljeno, odnosno sedam i po miliona funti za dve godine.

"Pokušavamo da sastavimo uspešniji napadački tim i voleo bih da Anri dođe kod nas. Istina je da smo u dugu, ali napadač njegovog kvaliteta bi napravio veliku razliku i poslao sam im ponudu po kojoj bi on postao najplaćeniji igrač u istoriji našeg kluba. Ozbiljni smo, jer znamo da Tijeri ima kvalitet da igra u gotovo bilo kojem timu u Premijer ligi", rekao je Saliven za San.

Vest Hem je ove sezone bio 17. na tabeli Premijer lige, i sa 35 bodova iz 38 mečeva jedva su obezbedili opstanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: