Galas se oporavlja, povreda Babela

Odbrambeni igrač Francuske Vilijam Galas oporavlja se od povrede lista i postoje realne šanse da zaigra na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Izvor: AK

Petak, 21.05.2010.

22:36

Default images

Fudbaler Arsenala povredio se pre nekoliko nedelja, zbog čega je propustio završnicu sezone u Premijer ligi.

Galas je počeo sa individualnim treninzima kako bi se što pre oporavio od povrede, a poslednja dva dana je bez problema odradio i zajedničke treninge reprezentacije u francuskim Alpima.

Reprezentacija Francuske sledeće nedelje igra prijateljsku utakmicu protiv Kostarike i tada će selektor Remon Domenek definitivno odlučiti da li fudbaler Arsenala ide na Mundijal.

"Trikolori" će na SP igrati u grupi sa selekcijama Južne Afrike, Meksika i Urugvaja.

Babel ponovo povredio koleno

Beta
Napadač reprezentacije Holandije Rajan Babel povredio je koleno na treningu u petak, ali će se tek nakon detaljnih pregleda znati da li mu predstoji duža pauza.

Babel je i pre dve godine zbog povrede ligamenata propustio Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj. Selekcija Holandije trenutno se nalazi u Austriji na pripremama za Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Holandije će na Mundijalu, koji počinje 11. juna, igrati u grupi sa Danskom, Japanom i Kamerunom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: