EP: Srbija sa Mađarskom

U Zagrebu su određene grupe na EP u vaterpolu, a Srbija će igrati u grupi B sa Mađarskom, Grčkom, Nemačkom, Rusijom i Makedonijom.

Izvor: AK

Petak, 21.05.2010.

22:12

Default images

Turnir u hrvatskoj prestonici održaće se od 29. avgusta do 11 septembra. Branioci trofeja Crnogorci igraće u grupi A sa Hrvatskom, Italijom, Rumunijom, Španijom i Turskom.

"Idemo korak po korak, od utakmice do utakmice. Na papiru jasno je da smo favoriti zajedno sa Mađarima i da bi ta utakmica trebalo da reši pitanje prvog mesta u grupi", rekao je Dejan Udovičić selektor reprezentacije.

"Svaka grupa ima svoje prednosti. Ne odstupamo od našeg recepta", dodao je Udovičić

Golman Slobodan Soro poziva na opreznost.

"Naša grupa je daleko lakša od druge ali treba da budemo obazrivi. Jedino što želim jeste da sa Mađarima igramo što kasnije kako bi uhvatili ritam i iz meča u meč delovali sve bolje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: