"Gazeta": Prandeli umesto Lipija

Trener Fiorentine Ćezare Prandeli biće novi selektor reprezentacije Italije, po završetku Mundijala prenosi “ Gazzetta dello Sport”.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.05.2010.

12:09

Default images

Prandeli će na klupi zameniti Marćela Lipija , a prema pisanju italijanskog sportskog dnevnika, predsednik saveza Abete ponudio je treneru “Viole” posao u sredu, i odmah dobio pozitivan odgovor.

Očekuje se da će savez, kako ne bi ometao pripreme tima pred odlazak u Južnu Afriku ime novog selektora saopštiti 8.juna, pošto ekipa otputuje na Mudnijal.

Marćelo Lipi je još ranije najavio odlazak sa klupe “azura” kako bi se ponovo posvetio poslu u nekom klubu, a Abete još pre nekoliko nedelja najavio da će ime novog selektora biti poznato u junu.

Ćezare Prandeli je 5 godina na klupi “Viole”, vodio je i Parku,Romu i Atalantu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: