Igor Rakočević želi na SP u Turskoj

Posle povrede koja ga je omala u učešću na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj, Igor Rakočević bi mogao da zaigra na predstojećem šampionatu sveta u Turskoj.

Izvor: AY

Sreda, 19.05.2010.

12:31

Default images

"Imam veliku želju da igram na leto za reprezentaciju Srbije. Međutim, ostalo je još da se odigra finale turskog prvenstva i trenutno sam maksimalno koncentrisan na te utakmice", rekao je Rakočević, koji je prošlog leta prešao iz Taukeramike u turski Efes Pilsen.

Efesom protivnik u finalu nacionalnog prvenstva biće stari poznanik Fenerbahče Ulker.

"Odigrali smo stvarno sjajno protiv Erdemira i Bešiktaša. Pokazali smo da vredimo i sada ulazimo u top formu na odlučujuće mečeve sa Fenerom. Sjajan ti, koji je popunjen na svim pozicijama. Osvojili su Kup Turske, pa nam sada nepreostaje ništa drugo nego da im vratimo istom merom u nacionalnom prvenstcu", dodao je Rakočević.

Srpski bek je naveo i da smatra da njegov tim u završnici neće imati nikakvu prednost, iako će igrati na "domaćem" terenu.

"Nemamo navijače kao Fenerbahče, Bešiktaš, Galatasaraj... Praktično nećemo imati nikakvu prednost u duelima sa Fenerom. To će nam predstavljati minus, ali godinama je takva situacija u Efesu", zaključio je Rakočević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: