Nikola Grbić: Oduševili me navijači

Srpski odbojkaš Nikola Grbić osvojio je italijanski skudeto sa Kuneom, prvi u klupskoj istoriji. Tim povodom navijači su priredili veliko slavlje.

Izvor: AY

Sreda, 19.05.2010.

12:09

Default images

"Oduševili su me navijači. To ne može da se opiše, mora da se doživi. Eto, posle jedne decenije na velika vrata sam se vratio u meni izuzetno drag Kuneo", rekao je Grbić, čiji tim je do titule došao pobedom nad Trentinom u velikom finalu 3:1 (14-25, 25-20, 25-22, 25-20).

Grbić se osvrnuo i na težak put koji je Kuneo imao u pohodu na prvu titulu.

"Put do finala nije nimalo lak. Prvo smo preskočili Pjaćencu i Sisli, ali forma koju smo prikazali dala nam je za pravo da se nadamo tituli i pokazali smo u velikom finalu protiv šampiona sveta šta je naša meta", dodao je Grbić.

Srpski odbojkaš je prokomentarisao i probleme koje je njegov tim imao u finalu, pošto su, posle ubedljivo izgubljenog prvog seta, došli do velikog preokreta.

"Od očaja do sjaja, tako bi to moglo da se nazove. Počeli smo loše, ali smo onda u tri naredna seta igrali sa minimumom grešaka. Rival ima sjajne individualce, Kaziskog i Visota, ali i mi imamo dobre pojedince, gde su posebno odskočili Nikolov, Vajsmans i Mastranđelo. Nedavno smo osvojili Kup CEV, pobedivši na fajnal-foru Pjaćencu i jaku ekipu ruskog Odincova. Sada smo u Italiji u prekrasnoj atmosferi osvojili i Skudeto", kaže Grbić.

Poznati odbojkaš nije isključio ni mogućnost da predstavlja Srbiju na narednom Svetskom prvenstvu.

"Lepe stranice su ispisane kada je u pitanju reprezentativni dres. Osvojio sam sve što se poželeti može. Sada želim da se dobro odmorim, razgovaraću sa selektorom Kolakovićem i tek onda doneti odluku da li ću učestvovati na SP", zaključio je Grbić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: