Hemofarm - Metalac (sreda, 19h)

Košarkaši Hemofarm Štade u sredu od 19h igraju sa Metalcem iz Valjeva u devetom kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2010.

22:10

Default images

Vrščani imaju sedam pobeda i samo poraz i na vrhu su tabele, dok Valjevci zauzimaju poslednju poziciju sa skorom 1-7.

"Metalac ima kvalitetniji tim nego što rezultati pokazuju, tako da ćemo koncentrisano i motivisano ući u meč. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego na strani. Međutim, ne možemo da se oslonimo na to. Očekujem da ćemo pobediti, ali utakmica sigurno neće biti laka", rekao je Boban Marjanović.

Miloš Borisov, igrač sa najdužim stažom u vršačkom klubu, kaže da izuzetno poštuje tim Metalca, u kom su i njegovi saigrači iz reprezentacije Crne Gore, Bojan Bakić i Ivan Maraš.

“Metalac ima nekoliko igrača koji imaju iskustvo igranja jakih liga i ako njih zaustavimo, sigurno ćemo lakše doći do trijumfa. Respektujemo ih kao i svakog protivnika i sa takvim stavom ćemo ući u meč. U prvoj utakmici u Valjevu su nas dosta namučili, ali smo na kraju pokazali kvalitet i zasluženo pobedili. Nadam se da će i sada biti tako, a posle se okrećemo veoma važnoj utakmici sa Partizanom”.

Ulaz u dvoranu “Milenijum” je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: