Sa Kamerunom na stadionu Partizana

Fudbalski savez Srbije (FSS) odlučio je da se prijateljska utakmica protiv Kameruna 5. juna odigra u Beogradu, na stadionu Partizana.

Izvor: LB

Utorak, 18.05.2010.

19:58

Default images

FSS je saopštio da će utakmica igrati od 20:30 časova i da cene ulaznica iznose 500, 1.000 i 1.500 dinara.

Karte za severnu i južnu tribinu su 500 dinara, bočni delovi Istoka i Zapada su 1.000, dok ulaznice za centralne delove koštaju 1.500 dinara. FSS je najavio i da će deo neto prihoda sa te utakmice biti uplaćen u humanitarne svrhe, zbog čega neće biti deljene besplatne karte.

Reprezentacija Srbije će na predstojećem Svetskom prvenstvu igrati u Grupi D sa selekcijama Nemačke, Gane i Australije. ’Orlovi’ će, pored meča sa Kamerunom, poslednje provere pred Mundijal imati u prijateljskim mečevima sa Novim Zelandom i Poljskom.

Srbija će tokom priprema u Austriji igrati protiv Novog Zelanda 29. maja u Klagenfurtu, dok je duel sa Poljskom na programu 2. juna u Kufštajnu. Reprezentacija Srbije će u Johanesburg krenuti 7. juna, preko Minhena, a dan kasnije stići će u Južnu Afriku.

Prvi meč Grupe D na Mundijalu selekcija Srbije igra 13. juna u Pretoriji protiv Gane. Pet dana kasnije "orlovi" će u Port Elizabetu igrati protiv Nemačke, a 23. juna protivnik Srbije u Nelspruitu biće Australija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: