Viktor Troicki izjednačio na 1:1

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je protiv Francuske u meču drugog kola Svetskog kupa u Dizeldorfu na 1:1.

Izvor: LB

Utorak, 18.05.2010.

19:00

Default images

Prvi bod Srbiji u duelu sa ’trikolorima’ doneo je Viktor Troicki, koji je savladao Žeremija Šardija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

Prethodno je, u prvom meču, Pol Anri Matju savladao Dušana Lajovića rezultatom 6:2, 6:3. Drugi reket Srbije nije imao većih problema u duelu sa 47. igračem na ATP listi, kojeg je savladao posle jednog sata i 34 minuta igre.

U prvom setu viđena je izjednačena borba sve do devetog gema kada je, pri rezultatu 4:4, Troicki napravio odlučujući brejk i potom poveo sa 1:0.

U nastavku meča ponovo je viđen izjednačen tenis, ali pri rezultatu 2:2 srpski teniser dodaje gasi i osvaja sve preostale gemove za ubedljiv trijumf rezultatom 6:2.

Pitanje pobednika biće odlučiće meč dublova Srbije i Francuske koji je na programu u sredu.

Da bi sačuvala šansu da se plasira u finale i odbrani titulu, Srbija mora da pobedi Francusku i Nemačku, sa kojom se sastaje u trećem kolu. U prvom kolu Srbija je izgubila od Argentine 2:1, a istim rezultatom Francuska je savladala Nemačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: