Stoni tenis: Zvezda osvojila titulu

Stonoteniseri Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, nakon remija sa ekipom Banata u odlučujućem meču finala plej-ofa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.05.2010.

13:32

Default images

Pred oko hiljadu gledalaca u dvorani ’Šumice’ Zvezda i Banat odigrali su nerešeno, 5:5, ali su ’crveno-beli’ osovjili titulu zbog ubedljivije pobede u prvom meču.

Zvezda je tako došla do prve titule prvaka posle četiri godine pauze. Trener Slobodan Tasković rekao je da je njegov tim zasluženo osvojio trofej.

„Tokom čitave sezone smo bili na prvom mestu, pružali konstantno dobre igre, i na kraju smo zasluženo osvojili titulu. Čestitam igračima na izuzetnoj borbenosti, želji, ali i odnosu prema igri. Isto važi i za Banat koji se još jednom pokazao kao pravi protivnik. Ne pamtim kada je bilo ovoliko navijača, pa i oni zaslužuju sve pohvale“, rekao je Tasković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: