Benites u Interu ako Murinjo ode?

Uprava Intera kontaktirala je menadžera Liverpula Rafaela Benitesa, pošto postoji šansa da ’neroazuri’ ovog leta ostanu bez trenera, Žozea Murinja.

Izvor: B92, Goal

Nedelja, 16.05.2010.

13:56

Default images

Priče o prelasku Murinja u Real Madrid su sve ozbiljnije, a prvi izbor ekipe iz Milan bio bi španski stručnjak koji je imao slabu sezonu sa Liverpulom.

Murinjo je doveo Inter do finala Lige Šampiona i nalazi se na korak od osvajanja nove titule sa ’neroazurima’, dok je Liverpul imao najslabiju sezonu od 1999. godine i takmičenje u Premijer Ligi je završio na 7. mestu.

Juventus je tokom ove sezone u više navrata bio ozbiljno povezivan sa Benitesom, koji su mnogi videli kao idealno rešenje za porsnulu ’staru damu’, koja je takođe bila sedma u Seriji A.

Inter je protekle nedelje demantovao da je Benites kontaktiran, ali s obzirom da Real Madrid čini sve što je moguće da dovede Murinja, lider Serije A je počeo ozbiljno da razmišlja o zameni za Portugalca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: