Radaković i Juhas najbolji miks par

Anica Radaković i Saša Juhas osvojili su titulu na Šampionatu Srbije u kuglanju u miks parovima.

Izvor: B92

Nedelja, 16.05.2010.

12:45

Default images

Anica Radaković, koja kugla za Petrovaradin i Saša Juhas, član Slovena iz Rume, u odlučujućem duelu pobedili su Jasminu Šoljanin (EDB) i Dragoslava Vuksanovića (Metalac Gornji Milanovac).

Pobednik je rešen tek posle dodatnih, "zlatnih kugli". U setovima rezultat je bio 1:1, posle prve dve dodatne kugle bilo je opet nerešeno 13:13, pa je u dodatnom bacanju odlučena titula, a rezultat je bio 14:9.

U borbi za bronzu, Ivana Cigulajkić iz kikindskog „Toze Markovića“ i Slobodan Simonović, juniorski reprezentativac zrenjaninskog Banata sa 2:0 pobedili su Biljanu Bugarski (Jedinstvo, Novi Bečej) i Norberta Mesaroša (Kanjiža).

U polufinalnom meču par Bugarski – Mesaroš izgubio je posle dodatnih kugli (14:9) od para Šoljanin - Vuksanović. U durgom polufinalu Radaković i Juhas su sa 2:0 pobedili par Cigulajkić - Simonović.

Medalje je uručio Uroš Dragojlović predsednik Kuglaškog saveza Srbije i potpredsednik Međunarodne kuglaške federacije (FIK NBC).

Sudio je Darko Milović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: