Borković najbolji na treningu

Loši vremenski uslovi onemogućili su da se pred drugu trku šampionata Srbije na brdu na stazi Vodno u Makedoniji održe dva treninga.

Izvor:

Subota, 15.05.2010.

20:28

Default images

Prvi zvanični trening održan je po planu dok je drugi prekinula jaka kiša, ali je startna lista za nedeljnu trku, ipak, obelodanjena. Ubedljivo prvo vreme u generalnom plasmanu pripalo je Dušanu Borkoviću u Micubiši Lanseru, Dragoslav Milić u ST automobilu je bio drugi, a Aleksandar Vidosavljević se u Lanči Delti dokopao trećeg vremena.

Pored domaćih takmičara, koji su po logici stvari najbrojniji, 20 iz Srbije prijavilo se za učešće na trci sa licencama SAKSS. Pet takmičara broji Crna Gora, dva vozača su doputovala iz Hrvatske, dok boje Slovenije, Bugarske i Mađarske brani po jedan automobilista.

Rezultati prvog treninga:
1. Dušan Borković 2:10.00
2. Dragoslav Milić 2:13.45
3. Aleksandar Vidosavljević 2:16.59
4. Darko Božilović 2:18.86
5. Mitja Strožić 2:21.17
6. Igor Bogatinovski 2:23.79
7. Đorgi Danilov 2:24.81…

Nevreme i na kartingu

Prolećni tajfun od Kragujevca sa kartinga sve do Skoplja na brdskoj trci, stvorio je ogromne nevolje učesnicima i organizatorima. Potpuno rasulo koje standardno prati karting dešavanja u domaćoj izvedbi, dodatno je pojačalo nevreme.

Žestoko nevreme, učinilo je da subotnji dan bude potpuna katastrofa. Na rasulo smo navikli, tako da nam ništa drugo nije preostalo nego da treniramo dok se organizatori vrzmaju na sve strane. Raduje da ima više od 30 kartingaša, a nije isključeno da na dan trke bude još mnogo više“, rekao je Zoran Miljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: