Kleo: "Partizan - pravi potez"

Najbolji strelac FK Partizan, Brazilac Kleo, izjavio je za „Blic“ da je prelazak iz Crvene zvezde među ’crno-bele’ prošlog leta, bio pravi potez.

Izvor: MT

Subota, 15.05.2010.

12:22

Default images

Brazilski centarfor smatra da je tokom proteklih godinu dana dosta napredovao, a kao najvažniji momenat u dosadašnjoj karijeri navodi osvajanje titule.

„Osvajanje titule sa Partizanom bio je vrhunac moje dosadašnje karijere i naravno da sam presrećan. Bio sam već jednom prvak sa Atletiko Paranenseom, ali ne države već samo republike Paranense", rekao je Kleo.

Najbolji strelac 'crno-belih' je dodao da mu je to najdraži trofej.

Brazilac je izjavio da je u Partizanu izuzetno lepo primljen.

„ Što se tiče mog dolaska, lako sam se prilagodio jer sam već godinu dana živeo u Srbiji, navikao sam se na sredinu, a u Partizanu sam zaista lepo primljen, od ljudi koji rade u klubu, igrača, pa sve do navijača, koji su nam bili velika podrška u osvajanju titule.

Kleo je naveo da u Beogradu nije imao neprijatnosti, iako je ostvario transfer između dva najljuća rivala.

„Kada sam prelazio u Partizan bilo je priče da ću imati problema sa Zvezdinim navijačima što sam prešao u redove najvećeg rivala, ali zaista to nisam osetio tako. U Beogradu nisam doživeo nijednu neprijatnost“, rekao je Kleo.
partizan.rs
Kleo je dodao da su i u Brazilu pratili njegove igre.

Utakmicu protiv OFK Beograda gledali su putem interneta svi moji prijatelji u Brazilu. Odmah po završetku stigle su mi čestitke za postignut gol i osvojenu titulu, pre svih od roditelja, a potom i od drugova“, rekao je.

Brazilac nije mogao da kaže ništa o svojoj budućnosti u ’crno-belom’ dresu.

To od mene malo zavisi. Imam ugovor sa Partizanom na još tri godine i sve je u rukama kluba oko mog eventualnog transfera. Što se mene tiče, meni je lepo u Beogradu, navikao sam se na običaje, klimu, hranu, porodica mi je tu“, rekao je Kleo.

Prvi strelac Partizana smatra da njegov tim može da ostvari dobar rezultat u Ligi Šampiona naredne sezone.

Osvojili smo titulu, ali mislim da ova ekipa Partizana sada treba da napravi korak dalje i da se plasira u Ligu šampiona. Kvalitet imamo i sa par pojačanja siguran sam da bismo uspeli da prođemo u grupu“, dodao je Kleo.

Brazilac zbog povrede zgloba neće igrati u poslednjem meču Partizana ove sezone, u nedelju kada ’crno-beli’ dočekuju Mladi radnik od 19 časova, uz besplatan ulaz.

Premije za titulu po 20.000 evra

Za treću uzastopnu osvojenu titulu prvaka Srbije, fudbaleri Partizana će dobiti po 20.000 evra.

„Blic“ navodi kako neće svi igrači dobiti iste svote, ali da će oni, koji su po proceni kluba najzaslužniji za drugu uzastopnu odbranu titule, biti bogatiji za oko dva miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: