Krstajić nastavlja sa Partizanom

Kapiten fudbalera Partizana, 36-godišnji Mladen Krstajić neće okončati karijeru, jer želi i sledeće sezone da pomogne ekipi da ostvari dobre rezultate.

Izvor: AK

Petak, 14.05.2010.

21:23

Default images

"Imam dve opcije, da nastavim da igram ili da završim karijeru. U ovom trenutku ipak sam bliži tome da pokušam ekipi da pomognem na terenu sledeće sezone. Sa 36 godina sam osećao pritisak, kao da sam nosio teret cele ekipe. Tokom sezone se stalno postavljalo pitanje da li je ovo prava ekipa Partizana", kazao je Krstajić.

Fudbaleri Partizana u četvrtak osvojili su treću uzastopnu titulu prvaka Srbije, iako su najveći deo šampionata proveli iza Crvene zvezde na tabeli.

"Srećan sam zbog osvajanja titule. Ni u jednom trenutku se nismo predavali, vrebali smo kiks Crvene zvezde. Na kraju smo pokazali kvalitet i karakter. Osvojio sam dosta trofeja u karijeri, ali ova je sigurno najslađa", zaključio je bivši reprezentativac.

"Crno-beli" su sezonu na izmaku počeli sa Slavišom Jokanovićem na klupi, a već posle tri utakmice zamenio ga je Goran Stevanović. Plavi je podneo ostavku prošlog meseca, nakon što je ekipa izgubila od Vojvodine sa 3:1 u polufinalu Kupa, a zamenio ga je Aleksandar Stanojević koji je zabeležio šest uzastopnih pobeda, što je bilo dovoljno za odbranu trofeja.

Krstajić je sa Partizanom još osvajao titule prvaka 1996, 1997. i 1999. godine, a 2004. je bio šampion Nemačke u dresu Verdera. Prošlog leta Krle je odlučio da se iz Šalkea, sa kojim je osvojio nemački kup 2005, vrati u Partizan sa kojim je potpisao ugovor na dve godine.

Fudbaleri Partizana u nedelju u poslednjem kolu Superlige Srbije dočekuju požarevački Mladi radnik. "Crno-beli" će na evropsku scenu izaći 13. jula, kada ih očekuje prva utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: