Korolija: "Mi smo krivi, ne sudije"

Vaterpolisti Partizana izgubili su od Pro Reka u polufinalu Evrolige u Napulju, a iako ističu loše suđenje, kao glavne krivce za poraz ističu sebe.

Izvor: AK

Petak, 14.05.2010.

21:12

Default images

"Crno-beli" su vodili 4:0 u prvom poluvremenu, ali su u nastavku prokockali prednost i izgubili posle produžetaka 8:7. "Mi smo glavni krivci za poraz, ne sudije Ispustili smo veliku prdnost, imali smo dosta grešaka, posebno u drugom poluvremenu. Sada moramo osvojiti treće mesto, bar zbog naših navijača koji su nas tokom cele sezone sjajno bodrili".

Iz Napulja za B92 Vladimir Đorđević.

Andrija Prlainović je uz Vladu Vujasinovića bio najveća opasnost po protivničku odbranu, pa je njegovo isključenje verovatno je i prelomilo meč.

"Ne znam šta da kažem. Suđenje je u nekip trenucima bilo ispod svakog nivoa, Vujasinoviću je poništen čist gol Vujasinoviću. Oni su igrali presing, mi zonu, ali smo ipak mi imali više isključenja, a trebalo je biti obrnuto. Krivo mi je što sam isključen. Bilo mi je teško da sa klupe pratim saigrače bez mogućnosti da im pomognem. Imamo sjajan tim, ali šta je tu je, moramo se uzdići za meč za treće mesto".
Nekadašnji igrač Partizana Vanja Udovičić zadovoljan je što je njegova ekipa u teškim trenucima pokazala karakter.

"Kao i tokom sezone igrali smo sa mnogo oscilacija. Bili smo potpuno potučeni u napadu, nismo imali nikakav odgovor na igru Partizana.Ipak, uspeli smo da se vratimo i pokažemo koliko smo jaki i snažni te u produžetku da pobedimo. Nije bitno s koga ćemo dobiti u finalu, igraćemo našu i iskoristiti šansu koja nam se ukazala".

Njegov saigrača Slobodan Nikić nada se da će Partizan zadržati tim za koji kaže da je sjajan.

"Imali smo dosta nodopustivih grešaka u prvom poluvremenu koje su mogle da nas koštaju pobede. Kvalitet i iskustvo su ipak ovaj put bili na našoj strani. Bez obzira na sve, Partizan se pokazao kao sjajan tim. Nadam se da će ostati na okupu i sledeće sezone jer tamo ipak igra devet svetskih šampiona".

Igrači Partizana su bazen u Napulju gde ih je bodrilo oko 400 vrlo bučnih navijača napustili vidno razočarani prvim porazom u sezoni. I Italijani cene naše igrače, posebno Vladu Vujasinovića kojem su istakli transparent ""Vlado gradonačelniče".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: