Klajsters definitivno preskače RG

Kako je ranije najavljeno, belgijska teniserka Kim Klajsters propustiće Rolan Garos zbog povrede skočnog zgloba na meču FED kupa sa Estonijom.

Izvor: SO

Petak, 14.05.2010.

18:36

Default images

„Nastaviću sa oporavkom kak obi h bila potpuno spremna za sezonu na travi. Zaista je šteta što neću igrati na Garosu. Pariz mi je uvek blizak, uvek se osećam pomalo kao kod kuće, a i tu sam igrala prvo Gren slem finale. Ipak, bol me je naterao da se povučem“, izjavila je Klajstersova.

Kim Klajsters je trenutno deseta na WTA listi, a gledaoci širom sveta sada će ostati uskraćeni za njen prvi nastup u Parizu posle povratka profesionalnom tenisu.

U muškoj konkurenciji dvojica Top10 igrača – Huan Martin del Potro i Nikolaj Davidenko – otkazali su ućešče u Parizu zbog povreda ručnog zgloba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: