Madrid: Troicki u polufinalu dubla

Srpski tenišer Viktor Troicki i Španac Marsel Granoljers plasirali su se u polufinale turnira Masters serije u Madridu u konkurenciji parova.

Izvor: MT

Petak, 14.05.2010.

16:41

Default images

Troicki i Granoljers su u četvrtfinalu pobedili Julijana Noula iz Austrije i Endija Rama iz Izraela rezultatom 5:7, 7:5, 10:8. Za ulazak u finale, Troicki i Granoljers će sutra igrati protv drugog dubla sveta, braće Boba i Majka Brajana iz Sjedinjenih Američkih Država.

Troicki i Granoljers uspeli su da iznenade još jedan iskusni dubl i da se potpuno zasluženo plasiraju u završnicu. U prvom setu Noul i Ram su napravili tri brejka, jedan više od Troickog i Granoljersa, a u drugom je osnos bio isti, ali u korist srpsko-španskog para.

Odluka je pala u produženom taj brejku, koji je, zahvaljujući boljim servisima, pripao Troickom i Granoljersu.

Ulaskom u polufinale Troicki u Granoljers su zaradili po 20.000 evra, a taj iznos će udvostručiti ukoliko naprave još jedno iznenađenje i savladaju braću Brajan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: