"Igrači ne shvataju čiji dres nose"

Posle meča Crvena zvezda - BSK trener "crveno-belih" Ratko Dostanić i predsednik Vladan Lukić održali su sastanak sa igračima.

Izvor: Uroš Ž.

Četvrtak, 13.05.2010.

23:18

Default images

Sa detaljima tog razgovora javnost će biti upoznata u petak za kada je zakazana konferencija za novinare predsednika Crvene zvezde. "Ovo je bio sraman pristup igri i nema sumnje da je BSK zasluženo pobedio. Neki naši igrači kao da ne shvataju čiji dres nose. Izvinjavam se svim navijačima zbog ovakve partije", izjavio je posle poraza od BSK-a Ratko Dostanić.

Trener Crvene zvezde nije krio razočarenje partijom koju su njegovi izabranici prikazali na praznoj Marakani. Dostanić je igru svoje ekipe okarakterisao kao sramnu.

"Ovo je bilo ispod svake granice. Kada su izgarali na terenu bili smo prvi. Naši igrači moraju da znaju kako da se ponašaju. Možemo da odigramo slabo, ali ne i bezvoljno. Imamo još meč protiv Spartaka. Ne bežim od odgovornosti. Ja sam taj koji je zaslužen i za motivaciju tima", zaključio je Ratko Dostanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

159 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: