JJ u četvrtfinalu na Aravan Rezai

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale Mastersa u Madridu, gde je u petak očekuje duel sa Francuskinjom Aravan Rezai.

Izvor: LB

Četvrtak, 13.05.2010.

22:55

Default images

JJ je do sada dva puta igrala sa Francuskinjom i za sada ima maksimalni učinak, pošto je dva puta eliminisala Rezai sa WTA turnira u Dohi. Prvi put 2007. godine rezultatom 6:1, 6:2, a potom i tri godine kasnije sa 4:6, 6:4, 7:5. Meč između Jelene Janković i Aravan Rezai igraće se u večernjem terminu, na stadionu ’Aranča Sančez Vikari o’ i neće početi pre 20 časova.

Jelena, koja je trenutno četvrta na WTA listi, u trećem kolu je lako savladala Španjolku Anabelu Medinu Gariges sa 6:2, 6:0, dok je njena protivnica, koja je 24. igračica na svetu, eliminisala Nemicu Andreu Petković sa 6:4, 7:6.

Četvrtfinalni parovi:

Nađa Petrova (Rusija) – Lusi Safarova (Češka)
Jelena Janković (Srbija) - Aravan Rezai (Francuska)
Venus Vilijams (SAD) – Samanta Stosur (Australija)
Na Li (Kina) – Šahar Per (Izrael)


WTA turnir u glavnom gradu Španije ima nagradni fond od 3,5 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: