Besplatno na Crvena zvezda - FMP

Upravni odbor košarkaškog kluba Crvena zvezda održao je konstruktivnu sednicu na kojoj je bilo reči o pripremi vanredne Skupštine kluba.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.05.2010.

21:46

Default images

U planu je da Skupština bude održana u najkraćem vremenskom roku. Upravni odbor će održati niz sastanaka sa ciljem da se donesu odluke neophodne za kvalitetno funkcionisanje kluba u narednom periodu. Uprava Crvene zvezde se zahvalila svim poveriocima u zajedničkim naporima da se postojeći dug sanira i klub izvede iz finansijske krize.

Zaključci i odluke članova Upravnog odbora doneti su jednoglasno. Upravnom odbor tvrdi da u njemu nema podela već samo različitih predloga i mišljenja koji se daju isključivo u cilju pronalaženja optimalnih rešenja za aktuelne probleme sa kojima se klub susreće.

UO je konstatovao da sve aktivnosti treba usmeriti ka podršci prvog tima koji se nalazi pred odlučujućim mečevima.

Doneta je odluka da je ulaz na predstojeću utakmicu koju Crvena zvezda igra protiv ekipe FMP-a u subotu 15. maja od 19 časova u hali Pionir, bude slobodan.

Upravni odbor košarkaškog kluba Crvena zvezda poziva sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba da podrže mladu ekipu u jednom od najbitnijih mečeva sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: