Stanojević: “Još nismo prvaci”

Trener FK Partizan Aleksandar Stanojević izjavio je da mu se ne dopada što javnost njegovu ekipu promoviše u šampiona Srbije, iako ta titula nije obezbeđena.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 12.05.2010.

14:06

Default images

"Sa jedne strane mi je drago, jer to pokazuje da postoji poverenje u ovu ekipu. Ali, najiskrenije, još smo daleko od te titule", kazao je Stanojević čijoj ekipe nedostaje dva boda za treći uzastopni naslov državnog šampiona.

‘Crno-beli’ će taj cilj pokušati da ostvare već u četvrtak kada će gostovati kod OFK Beograda.

"Čeka nas vrlo teška utakmica protiv OFK-a, koji ove sezone igra izuzetno... Očekujem da (titulu) slavimo već sutra, ali sam ipak oprezan", kazao je Stanojević, koji će u poslednjem kolu u nedelju tim predvodvoditi u duelu sa poslednjeplasiranim Mladom Radnikom.

"Pokušaćemo da pobedimo, naravno, ali ako ne uspemo onda bar da ostanemo neporaženi u poslednja dva kola... Bilo bi veoma dobro za Partizan kada bi sezonu završili sa dve pobede nad Crvenom zvezdom i bez ijednog poraza u prvenstvu", ocenio je Stanojević.

Partizan će protiv OFK Beograda igrati bez kapitena Mladena Krstajića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: