Rehagel saopštio širi spisak

Selektor Grčke Oto Rehagel saopštio je širi spisak igrača koje će pozvati na pripreme za prvenstvo sveta u Južnoj Africi.

Izvor: AY

Utorak, 11.05.2010.

14:53

Default images

Na spisku se nalaze tridesetorica fudbalera, dok će njih 25 biti pozvano da se 17. maja pojave na pripremama u Bad Ragacu u Švajcarskoj. Grčka će na Svetskom kupu u Južnoj Africi igreati u B grupi sa selekcijama Argentine, Nijerije i Južne Koreje.

Iako na spisku nije bilo većih iznenađenja, defanzivac AEK-a Kostas Manolas našao se na širem spisku, i verovatno je da će menjati nekoga od standardnih igrača u slučaju povrede, dok će svoj internacionalni debi verovatno imati i tridesetjednogišnji igrač sredine terena Arisa Sakis Pritas, koji nikada ranije nije bio pozivan u selekciju.

Na spisku se nalaze:

golmani: Mihalis Sifakis (Aris), Aleksandros Korvas (Panatinaikos), Kostas Halkijas (PAOK)

odbrana: Jorgos Seitaridis (Panatinaikos), Lukas Vintra
(Panatinaikos), Evangelos Moras (Bolonja), Sokrates Papastatopulos (Djenova), Sotiris Kirijakos (Liverpul), Avram Papadopulos (Olimpijakos), Vasilis Torosidis (Olimpijakos), Nikos Spiropulos (Panatinaikos), Stelios Malezas (PAOK), Jorgos Cavelas (Panionios), Kostas Manolas (AEK),
Jorgos Galicijos (Olimpijakos), Stergos Marinos (Panatinaikos)

srednji red: Kostas Kacuranis (Panatinaikos), Aleksandros
Cijolis (Sijena), Jorgos Karagunis (Panatinaikos), Sotiris Ninis (Panatinaikos), Kristos Pasacoglu (Omonija), Grigoris Makos (AEK), Sakis Pritas (Aris), Lazaros Kristodulopulos (Panatinaikos)

napad: Angelos Haristeas (Niremberg), Dimitris Salpigidis (Panatinaikos), Pantelis Kapetanos (Steaua), Teofanis Gekas (Herta), Jorgos Samaras (Seltik) Kostas Mitroglu (Olimpijakos)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: