FKCZ "Bez komentara, vidi se stil"

U Ljutice Bogdana ne žele da komentarišu saopštenja iz FSS i FK Partizan, uz opasku da su "izdata istovremeno i napisana istim stilom".

Izvor: B92

Utorak, 11.05.2010.

10:55

Default images

Uprava Crvene zvezde neće komentarisati saopštenja Fudbalskog saveza Srbije i "večitog" rivala Partizana u kojima se crveno-beli optužuju za laži, uvrede, podizanje tenzija, ali i pretnje.

"Crvena zvezda nema nikakav komentar na saopštenja FSS i Partizana. Jedino možemo da primetimo da su izdata istovremeno i da su pisana istim stilom. To sve govori", saopštio je portparol Zvezde Marko Nikolovski stav uprave kluba.

Nikolovski nije želeo da govori ni o optužbama predsednika FSS Tomislava Karadžića, koji je u saopštenju naveo da su mu pretile osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ljudima koji iz senke vode Crvenu zvezdu.

"Crvena zvezda se okreće budućnosti i svojim planovima za razvoj. Svi su videli šta se desilo. Istina se ne može sakriti", rekao je Nikolovski misleći na 138. "večiti" derbi sa Partizanom kojim je i počeo najnoviji sukob dva najtrofejnija srpska kluba.

Partizan je u subotnjem derbiju pobedio sa 1:0 i praktično rešio pitanje prvaka države, pošto će u poslednja dva kola Super lige morati da osvoji dva boda. Zvezda se već u nedelju oglasila saopštenjem u kome je ocenila da su je sudije pokrale, a da joj je titulu oduzeo predsednik FSS Tomislav Karadžić, nekada prvi čovek Partizana.

Odgovori se nisu dugo čekali. Partizan je Zvezdu optužio za šovinizam i opasno deljenje Srbije po liniji pripadnosti klubu. FSS je bio još oštriji i istakao da Zvezdu vode ljudi iz senke, koji crveno-bele koriste zarad sopstvene dobrobiti, a koje predvodi nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke Goran Vesić.

Rukovodioci Crvene zvezde tvrde da je Vesić samo jedan od brojnih prijatelja kluba i da nema nikakve ingerencije, već samo savetodavnu ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: