Navijači dočekali 'crno-bele'

Nekoliko stotina navijača dočekalo je košarkaše Partizana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" posle nastupa na Fajnal foru Evrolige u Parizu.

Izvor: LB

Ponedeljak, 10.05.2010.

18:42

Default images

Ekspediciju Partizana, koju su činili i bivši igrači tog kluba, dočekali su i brojni novinari i snimatelji. Navijači, koji su 'crno-bele' uz pesmu čekali cela tri sata, ovacijama su pozdravili sve igrače, kao i bivše košarkaše, među kojima i Vlada Divca, Predraga Danilovića, Miroslava Berića i Zorana Stevanovića.

"Igrao sam na svim nivoima košarke i znam da Partizan ima ubedljivo najbolje navijače. Nikad nisam video da neko ovako podržava tim. To je velika ljubav, koja mnogo znači ekipi. Ovi navijači su jedinstveni", istakao je Amerikanac Lorens Roberts.

"Cele godine smo se borili, na kraju su nas stigli ti porazi koji mnogo bole, ali navijači su i dalje u nas. To je sjajno", dodao je on.



Sadašnji igrači Partizana bili su okruženi simpatizerima, a najviše obaveza imao je trener Duško Vujošević.

"Kada vidim ove naše navijače osećam se super. Kako da ti bude teško? Sada uopšte više nisam umoran. Sve je lako sada", istakao je centar Aleksandar Marić.

Partizan je na Fajnal foru u Parizu zauzeo četvrto mesto, pošto je prvo u polufinalu poražen od Olimpijakosa, a potom i u borbi za treće mesto od moskovskog CSKA. Međutim, Partizan je ostavio odličan utisak pošto je u oba meča poražen tek posle produžetka.

"Mnogo nam znači ovo. Izgubili smo dve utakmice i vratili se na ovakav doček. Sjajan je osećaj... Sada mi je zaista mnogo bolje, ne moram, kao sinoć, da se pretvaram da mi je dobro", rekao je Bo Lester Mekejleb.

Svoje utiske izneo je i jedan od najmlađih, Aleksandar Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: