Počele pripreme srpskih strelaca

Srpski strelci, koristeći fondove Olimpijskog komiteta Srbije počeli su u Novom Sadu pripreme za naredna velika takmičenja.

Izvor: LB

Ponedeljak, 10.05.2010.

17:33

Default images

Srpske strelce očekuje prvo treći Svetski kup u američkoj vojnoj bazi Fort Bening, od 22. do 31. maja, a potom sledi i četvrti, poslednji, u Beogradu od 26. juna do 4. jula. Međutim, glavni cilj sezone je Šampionat sveta, koji se oržava od 29. jula do 11. avgusta u Minhenu i na kome će se vaditi prve vize za OI u Londonu 2012.godine.

Na pripremama su puškom seniorska prvakinja Evrope ove godine Andrea Arsović (Partizan), Aranka Binder (Novi Sad), Lidija Mihajlović (Niš), Stevan Pletikosić („Čika Mata“, Kragujevac), Nemanja Mirosavljev i Dragan Marković (Novi Sad) i Milenko Sebić (Policajac) i pištoljem Damir Mikec (Policajac). Reprezentativac pištoljem Andrija Zlatić („Aleksa Dejović“), ovu fazu priprema sprovešće u Užicu.

O trošku klubova na pripremama su Bojana Pejović (Policajac) koja gađa puškom i strelac pištoljem Dimitrije Grgić (Akademac).

U Beogradu, na Carevoj ćupriji pripremaće se MK pištoljem Jasna Šekarić i Zorana Arunović (Crvena zvezda). Evropska šampionka vazdušnim pištoljem ove godine u Merakeru Bobana Veličković (Bor 030) koja se, takođe, nalazi na spisku korisnika sredstava OKS, treniraće u Boru.

Pripreme će trajati do petka, a u subotu i nedelju 15. i 16. maja u Novom Sadu je Kup Srbije MK oružjem, koji će biti poslednja provera srpskim strelcima pored odlazak u Fort Bening.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: