Petrović: "O ovome sam sanjao"

Strelac pobedonosnog gola za Partizan na 138. večitom derbiju Radosav Petrović rekao je da je o takvom trenutku sanjao kada je počinjao svoju karijeru.

Izvor: LB

Subota, 08.05.2010.

22:35

Default images

"Neka sam ga i ja dao. Šalim se, naravno. O ovome je svako od nas sanjao kada je počinjao da igra fudbal. Kao i uvek, iz jakog kolektiva iskoči neki pojedinac, a sada sam to bio baš ja. Ovo je pobeda svih ljudi koji rade u Partizanu. Postigao sam najdraži gol u dosadašnjoj karijeri. Proslavićemo pobedu u derbiju, ali još nije gotovo", rekao je Petrović.

Posle pobede nad Crvenom zvezdom (1:0) Parizan ima četiri boda više od ’crveno-belih’, a do kraja prvenstva ostala su još samo dva kola.

"Nadam se da ćemo već u sledećem kolu osigurati titulu prvaka Srbije. U prvih 15 minuta ušli smo pomalo bojažljivo, ali smo do kraja poluvremena preuzeli kontrolu nad utakmicom. Dobro smo igrali, postigli gol i stigli do veoma važnih bodova", ocenio je igrač Partizana Nemanja Tomić.



Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić bio je razočaran i veoma oštar prema arbitrima.

"Čestitam Partizanu na pobedu, ali sudije su stvarno bile sramota. Postojale su dve sporne situacije, neka pogledaju ponovo snimak i neka onda pričaju o regularnosti prvenstva", rekao je Lazetić.

Defanzivac ’crveno-belih’ Pavle Ninkov istakao je da je derbi odlučio jedan trenutak slabosti.

"Ušli smo u duel sa Partizanom puni optimizma nakon pobede nad Vojvodinom u finalu Kupa. Presudio je šut Petrovića i to je bio jedan trenutak slabosti. Kod sporne situacije, meni se učinilo da je bio penal nad Kaduom, ali nije moje da to komentarišem. Trka za titulu još nije gotova, ali je malo verovatno da će 'crno-beli' ispustiti četiri boda prednosti", zaključio je Ninkov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: