Kako ući u "Bersi"?

Dvorana Bersi u Parizu u petak od ranih sati okupirana navijačima koji traže ulaznice za F4 košarkaške Evrolige, a u tome prednjače navijači Partizana.

Izvor: B92

Petak, 07.05.2010.

13:32

Default images

Nekoliko desetina pristalica crno-belih od jutros pokušava da na neki način pronadje karte za večerašnju utakmicu Partizan - Olimpijakos. Navijači Partizana dolaze u Pariz već dva dana iz svih krajeva Evrope. Većina ih je obezbedila karte, ali ima i onih koji veruju da će na neki način ući.

"Ma, snaći ćemo se nekako sigurno, imaće neko kartu viška, ne brinem uopšte", rekao je izveštaču Bete jedan navijač sa Kipra.

Očekuje se da će u Parizu biti oko 1.500 navijača Partizana, što je malo prema 6.000 najavljenih pristalica Olimpijakosa. Jutros je u Pariz čarter-letovima došlo oko 3.000 grčkih ljubitelja košarke.

Nekoliko desetina navijača Partizana iz Trstenika skratilo je vreme do početka polufinale utakmice tako što su otišli da gledaju meč
FMP Železnik - Split na juniorskom turniru Evrolige, gde su bili najbrojniji i najbučniji gledaoci.

Utakmica Partizan - Olimpijakos počinje u 21.00. U prvom polufinalu, od 18 sati igraju Barselona i CSKA iz Moskve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: