Partizan – realnost ga ne zanima

U Parizu se od 7. do 9. maja igra fajnal-for Evrolige, a Sportska redakcija B92 predstavlja vam sve učesnike – Barselonu, CSKA, Partizan i Olimpijakos.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.05.2010.

23:43

Default images

Pročitajte kako su četiri najbolja tima stigla do Pariza, saznajte više o ekipama i načinu igre, kao i o prvim zvezdama i trenerima. Posle Barselone, CSKA i Olimpijakosa, mini-seriju tekstova zaključujemo pričom o srpskom šampionu Partizanu.

Košarkaši Partizana biće učesnici Fajnal fora po četvrti put u istoriji kluba. Ipak, ‘crno-beli’ se neće osvrtati ni na 1988. godinu kada su na prvom Fajnal foru, takođe pod vođstvom Duška Vujoševića, zauzeli treće mesto. Neće se osvrtati ni na legendarnu 1992. kada su se zasluženo popeli na vrh Evrope, kao ni na 1998. kada su bili četvrti. Talentovana generacija predvođena i zvanično najboljim trenerom za prošlu godinu u Evropi i sa višestruko manji budžetom u odnosu na većinu učesnika Evrolige, pokušaće da stvori nešto novo što će budućim generacijama sa ponosom moći da se prepričava.

Kompletan tekst o Partizanu pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: