Umro na terenu, dobio žuti karton

Goran Tunjić fudbaler hrvatske Mladosti umro je na terenu, najverovatnije od srčanog udara, a sudija mu je zbog simuliranja pokazao žuti karton.

Izvor: LB

Četvrtak, 06.05.2010.

20:58

Default images

Kako piše 'Dejli Mejl' nesrećni 32-godišnji fudbaler srušio se u 35. minutu derbija Pete lige između domaće Mladosti i Sokola, a arbitar, koji je bio ubeđen da Tunjić simulira, pokazao je defanzivcu žuti karton. Sudija je prethodno, pre početka meča, upozorio igrače oba tima da će strogo poštovati pravila i da će svako simuliranje i opstrukciju igre dosledno kažnjavati.

Međutim, ostali igrači odmah su shvatili da nešto nije u redu i pritrčali igraču Mladosti koji je nepomično ležao na travi. I sam arbitar je ubrzo shvatio svoju grešku i pozvao lekare, koji su Tunjića odmah prebacili u obližnju bolnicu. Međutim, po prijemu lekari su samo mogli da konstatuju njegovu smrt.

Lekari su, takođe, saopštili da je Tunjić najverovatnije preminuo još na terenu, od posledica veoma snažnog srčanog udara.

"Lekari su učinili sve što su mogli, ali nažalost bilo je već kasno", rekao je portparol Mladosti, koji je dodao da se Tunjić u prošlosti nije žalio na zdravstvene probleme.

Meč je prekinut nakon tragičnog incidenta, pri rezultatu 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: