Zvezde Čelsija oformile rok bend

Kako prenosi britanski San, zvezde Čelsija Floran Maluda, Didije Drogba, i za sada neimenovani "pevač", oformili su rok bend.

Izvor: AY

Četvrtak, 06.05.2010.

14:30

Default images

Maluda je izjavio kako "još nije utvrđeno ko će tačno šta raditi, ali je sigurno da će svi članovi benda biti igrači Čelsija". Za sada je izvesno da će muzički umešni Maluda svirati bubnjeve, dok će Drogba najverovatnije svirati bas koji mu je poklonio slavni muzičar Vajklef Žan. Iako još nije sigurno ko će pevati u bendu, Maluda je rekao da "tipuje" na Džoa Kola ili Džona Terija.

"Tek smo krenuli sa tim procesom i pokušavamo da započnemo nešto posebno. Kada budemo spremni, čućete rezultate", rekao je Maluda britanskim medijima.

Posebna Maludina želja jeste da pevač benda bude neko ko će umeti da oponaša senzibilitet Koldpleja, njegove omiljene grupe.

"Imamo dosta dobrih pevača u svlačionici, ali Džo i Džej-Ti su najbolji. Nedavno sam gledao Koldplej na Vembliju i to je bio jedan od najboljih koncerata na koji sam ikada otišao. Uživam u živoj muzici i cenim bendove koji umeju da uzdrmaju publiku", dodao je Maluda.

Sa druge strane, ni u Mančester Junajtedu ne miruju. Rio Ferdinand je najavio da će specijalno za predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi snimiti duet sa grupom Djuran Djuran, sa kojom će obraditi njihov hit "Rio". Defanzivac Junajteda već se dogovorio sa pevačom Sajmonom Le Bonom oko saradnje, dok će producent projekta biti muzičar Mark Ronson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: