Džil obećao Aleksu Fergusonu novac

Izvršni direktor Mančester junajteda Dejvid Džil obećao je Ser Aleksu Fergusonu dovoljno novca za pojačanja ovoga leta.

Izvor: AK

Utorak, 04.05.2010.

18:05

Default images

U prethodnom periodu pojavile su se glasine da Junajted nema novca za pojačanja usled velikog duga u kojem se klub i vlasnici porodica Glejzer nalaze, ali je Džil sve demantovao i obećao menadžeru novac koji bi omogućio bolje rezultate, pre svega glavne trofeje sledeće sezone.

Štaviše, Ferguson je već kupio dva igrača za sledeću godinu, defanzivca Krisa Smelinga i meksičkog napadača Havijera Ernandesa.

"Mogu da vas pogledam u oči i budem potpuno iskren kada kažem da imamo dovoljno novca za menadžera. Već smo diskutovali od mogućim transfer metama, ali je naš stil da ne pričamo o imenima i nikada nećemo", izjavio je Džil.

Direktor kluba je takođe istakao i da zlatno-zeleni šalovi koje neki navijači nose u ime protesta protiv Glejzersa ne ometaju igrače.

"Pričao sam o tome sa igračima i rekli su im da im ne smeta. Ali ako me pitate da li bih više voleo da vidim samo 'crveno-belo' umesto 'zlatno-zelenog' kada imate pun stadion i kada igramo protiv nekog velikog rivala, naravno da bih".

Prethodnih meseci nekoliko imena je u opticaju kada je u pitanju prelazni rok Mančester junajtda.

Svakako najzvučnije je Karim Benzema koji je rezerva u Real Madridu, a Ferguson osim Vejna Runija bukvalno nema napadača koji bi mogao da ga zameni. Tu je i defanzivac Palerma Simon Kjaer, pa naš Neven Subotić, onda dva igrača rivalskog Sitija koji su poslednji izašli u medije, Stiven Ajerlend i Majka Ričards. Nešto ređe se čuju imena Luke Modrića iz Totenhema i Lasane Dijare iz Reala. Aktivni već nekoliko prelaznih rokova su Valensijin David Silva i vezni igrač Benfike Anhel di Marija. Spisak se sigurno ne završava na ovim imenima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: