Džerard razočarao Fergusona

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson izjavio je da je razočaran greškom Stivena Džerarda posle koje je Čelsi poveo u nedeljnom derbiju.

Izvor: MT

Ponedeljak, 03.05.2010.

09:19

Default images

Očajan povratni pâs koji je Džerard u 32. minutu uputio ka golmanu Pepeu Reini centarfor Čelsija Didije Drogba je presekao i doveo ’plavce’ u vođstvo. Londonski klub se sada nalazi na korak od osvajanja titule pošto im je dovoljno da u poslednjem kolu savladaju Vigan na ’Stamford bridžu’.

Time bi Mančester Junajted bio onemogućen da osvoji rekordnu 19. titulu prvaka i menadžer ’crvenih đavola’ Aleks Ferguson nije krio razočarenje.

Video sam to posle utakmice. To je bio veliki poklon. Ništa ne možete da uradite po tom pitanju. Morate to da prihvatite“, smatra Ferguson.

Stiven Džerard je tokom svoje karijere napravio nekoliko sličnih grešaka, a posebno se pamti njegov „poklon“ Tijeriju Anriju u sezoni 2005-2006.



Da bi došao do titule, Junajted mora da savlada Stouk na ’Old Trafordu’ i da se nada da Vigan može da izvuče pobedu ili remi protiv Čelsija.

Nikada ne znate šta može da se dogodi, fudbal je ludačka igra. Mančester Siti nam je učinio veliku uslugu savladavši dva puta Čelsi i Vigan je još jedan komšijski klub, ali znamo da se u ovoj situaciji držimo za slamčice“, rekao je trofejni trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: