Ivan Stević peti u Moskvi

Sprski biciklista Ivan Stević osvojio je peto mesto na olimpijskoj stazi Krilatsko u Moskvi u kategoriji 1.2 za svetske bodove.

Izvor: AK

Nedelja, 02.05.2010.

20:11

Default images

Prvo mesto na trci „Memorijal Oleg Djačenko“ osvojio je Aleksandar Mitonov koji je bio najbrži u odlučujućem sprintu ispred imenjaka Popova te Litvanca Tomasa Skujinsa. Vreme pobedika bilo je 3:29,10 časova na stazi od 136 km). Stević je upisao deset bodova za peto mesto.

Drugi član Stevićevog profesionalnog tima „Partizan Srbija“ Sobal iz Belorusije stigao je 13. a pobednik trke „Kup gradonačelnika“ održane 1. maja srpski profesionalac Žolt Der 14. (obojica u vremenu 3:37,45 minuta), dok je Esad Hasanović završio na 19. mestu.

"Trka je bila paklena, od 96 biciklista završilo je samo 25. Stević je sjajno vozio, veoma borbeno i malo je nedostajalo da se nađe na postolju. Pravi junak trke je mladi srpski reprezentativac Nikola Kozomara, „vukao“ je i radio za ekipu, na kraju je, umoran, otišao u boks", rekao je trener ekipe „Partizan Srbija“ Dušan Banović.

Treća trka "Velika nagrada grada Moskve“ vozi se u ponedeljak 3. maja, takođe u kategoriji 1.2, potom sledi mali odmor pa etapna trka kategorije 2.2 „Pet krugova oko Moskve“ od 6. do 10. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: