Budite gost na meču Premijer lige

British Council i engleska Premijer liga zajednički su organizovali konkurs za fudbalske navijače širom planete.

Izvor: LB

Četvrtak, 29.04.2010.

21:37

Default images

British Council je pozvao sve zainteresovane da se prijave na konkurs koji navijačima širom sveta daje mogućnost da opišu vezu između mesta u kome žive i engleskog fudbalskog tima za koji navijaju i na taj način osvoje neverovatne nagrade. Prijavljivanje traje do 10. maja, a sve informacije su dostupne na internet adresi www.britishcouncil.rs/facebook

Da bi učestvovali u ovom konkursu, fudbalski navijači iz Srbije treba da pošalju kratki video snimak ili PowerPoint prezentaciju sa audio zapisom na engleskom jeziku o omiljenom klubu Premijer lige. Ovim radom takmičari treba da opišu vezu između mesta odakle su i mesta u kome se nalazi engleski klub za koji navijaju. Sve dolazi u obzir – ljudi, mesta, događaji, danas ili u prošlosti.

Svi koji se prijave mogu da osvoje jedan od 20 zvaničnih fudbalskih dresova Premijer lige, a najkreativniji navijač osvaja putovanje u Englesku i dve karte za utakmicu svog omiljenog fudbalskog tima iz Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: