Šimić odradio prvi trening u Dinamu

Rekorder hrvatske reprezentacije po broju nastupa Dario Šimić u sredu je odradio prvi trening posle povratka u Dinamo.

Izvor: JT

Sreda, 28.04.2010.

16:20

Default images

Šimić je zajedno sa saigračima iz zagrebačkog kluba trenirao na pomoćnom terenu „Maksimira“ i odradio je sve što je Kruno Jurčić spremio za svoje izabranike. Šimić se u Dinamo vratio na sopstveno insistiranje i to besplatno, posle 12 godina, tokom kojih je igrao za Inter, Milan i Monako.

Posle skoro 12 godina vraćam se kući. Zahvaljujem se ljudima iz kluba što su mi dali priliku da zaigram za svoj klub, gde sam rođen i gde sam počeo svoju karijeru. Uzbuđen sam i dvoumio sam se otprilike deset sekundi kada su me zvali iz Dinama. Ne želim sebe da dižem, ali ovaj klub mi je omogućio zaradu i karijeru i za to sam im dužan. Razmišljao sam o prekidu karijeri, ali uprkos velikom broju ponuda nisam znao šta bi me motivisalo da igram na visokom nivou, ali kada je došla ponuda Dinama sve je bilo jasno“, rekao je Šimić na promociji, koja je upriličena u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: