Džajantsi pozvali marinca u kamp

Jedan od rukija koji su dobili poziv za kamp Njujork Džajantsa predstojećeg vikenda biće stariji od svih igrača koji se nalaze u rosteru tima.

Izvor: JT

Sreda, 28.04.2010.

13:20

Default images

33-godišnji Brendon Kraford će u petak početi sa probama, a ako se izbori za mesto u timu Džajantsa biće najstariji NFL ruki od 1946. godine. Kraford je igrao američki fudbal na koledžu, ali pošto je završio u zatvoru njegova sportska karijera je, činilo se, bila završena. Potom je promenio nekoliko poslova pre nego što je odlučio da bude marinac.

Posle četiri godine službe u marincima odlučio je da se vrati u Sjedinjene Države i od zarađenog novca upisao se u 29. godini na Bol Stejt univerzitet, gde je uspeo da se izbori za mesto u timu za američki fudbal, uprkos dugom odsustvu sa terena. Kraford je potom izabran u idealni tim konferencije, a posle četiri godine je diplomirao kriminalno pravo.

Kraford je u ponedeljak izjavio da je samo želeo da dobije priliku da pokaže timu Džajantsa šta sve može na terenu. Mnogi smatraju da će teško uspeti da se izbori za mesto u timu, ali je, takođe, bilo teško zamisliti da će pomoći univerzitetskom timu u 30. godini, posle deset godina neigranja američkog fudbala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: