Ernandes: "Stvoriti tim bez Manua"

Selektor košarkaške reprezentacije Argentine Serhio Ernandes smatra da odsustvo Manua Đinobilija ne sme da bude remeteći faktor pred SP u Turskoj.

Izvor: SO

Utorak, 27.04.2010.

20:51

Default images

"Naravno da će to što Manu ne igra uticati na tim, ali sada je sve gotovo. Ne treba da govorimo o njegovom odsustvu, već o prisustvu drugih igrača. Moramo da mislimo kako da napravimo snažan tim koji će igrati na našem uobičajenom nivou", izjavio je Ernandes.

"Želimo da osvojimo SP, ali oni koji imaju iskustvo sa svetskog prvenstva i OI znaju koliko je to teško".

Trener 'gaučosa' kaže da razume Đinobilijevu odluku i dodaje:

"Podržavam Manua i zahvaljujem mu što nije rekao definitivni 'kraj' nacionalnom timu, što bi usrećilo mnoge u NBA biće. Biće nam na raspolaganju za naredna takmičenja. Naravno da razumem to što sada želi da bude sa suprugom kada postaje otac".

Argetnina je u grupi A sa Srbijom, Australijom, Nemačkom, Angolom i Jordanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: