Obradović: "Noć za pamćenje"

Srpski reprezentativac Ivan Obradović oporavio se posle povrede kolena i prvih 90 minuta odigrao je proteklog vikenda protiv madridskog Reala.

Izvor: JT

Utorak, 27.04.2010.

00:04

Default images

Obradovićeva Saragosa je izgubila od Reala sa 2:1, ali to nije poremetilo pozitivan njegov utisak posle povratka. "Poslednju utakmicu odigrao sam još prošle jeseni. Potom sam pokušao u januaru, video da ne ide i otišao na 'čišćenje' kolena. Sada je sve u najboljem redu, potpuno sam se oporavio i prvih 90 minuta odigrao baš protiv slavnog Reala", rekao je Obradović.

"Bila je to noć za pamćenje. Nisam je očekivao, ali u petak na treningu saznao sam vest koja me oduševila", istakao je Obradović.

Posle duela sa Kristijanom Ronaldom i ostalim igračima Madriđana, bek 'orlova' smatra da naslednici nekašapnjih 'galaktičara' nisu 'vanzemaljci'.

"Može da se igra i protiv njih, nisu čudo neviđeno. Samo je Kristijano Ronaldo ostavio snažan utisak na mene. Mislim da zaslužuje da bude tu gde jeste. Na terenu toliko dominantno deluje njegova fizička pripremnjenost da je to gotovo neobjašnjivo. On u dva-tri koraka osvaja ogroman prostor. Izuzetno ga poštujem. Hteo sam i dres da promenimo posle utakmice, ali i tu je bio neuhvatljiv. Očigledno da mu je preko glave svega, da je malo umoran od toga, pa ću to zadovoljstvo ostaviti za neku drugu priliku. Na moju stranu, posebno kad smo ostali sa igračem manje dolazili su i Kaka, Iguain, Benzema, ali niko kao Ronaldo", naglasio je srpski reprezentativac.

U loži na stadionu Saragose sedeo je i selektor Srbije Radomir Antić.

"Videli smo se na kratko posle utakmice, porazgovarali o aktuelnim temama. Drago mi je da je selektor imao priliku uživo da me pogleda i vidi na kom sam nivou forme. Imam utisak da bih mogao da se zaletim u finišu sezone. Raduje me da sam bio miran na lopti, čvrst u duelu. Čuo sam nažalost i za nekoliko povreda reprezentativaca, duga i naporna sezona očigledno uzima danak. Nadam se da će se situacija popraviti do početka priprema, da će se povređeni oporaviti, a ja nadoknaditi deo propuštenog tokom sezone", rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: