Počele pripreme za Svetsku ligu

Reprezentacija Srbije je okupljanjem u hotelu „M“ počela je pripreme za ovogodišnju Svetsku ligu, u kojoj će igrati u B grupi sa Italijom, Francuskom i Kinom.

Izvor: AY

Ponedeljak, 26.04.2010.

14:53

Default images

Planom i programom priprema predviđene su dve prijateljske utakmice protiv BJR Makedonije, 7. maja u Beogradu i 8. maja u Smederevu, zatim gostovanje na Kubi od 12. do 19. maja, kao i dva prijateljske meča sa Slovenijom u Ljubljani 25. i 26. maja. Na pripreme su, kao i prethodnih godina, pozvani i igrači koji nisu na spisku za SL (Mrdak, Ilić i Čubrilo).

Na prozivci su bili i igrači Crvene zvezde, koji će se naknadno priključiti pripremama, kao i Vladimir Čedić, prvotimac Radničkog Kredi banke iz Kragujevca. Igrači koji igraju u inostranim klubovima (Starović, Nikola Kovačević, Podraščanin, Stanković, Rosić, Samardžić) priključiće se pripremama po završetku obaveza u klubovima.

Igor Kolaković, prvi trener seniora Srbije, na pripreme je pozvao 23 igrača:
Tehničari: Vlado Petković (Seul, Južna Koreja), Mihajlo Mitić (Crvena zvezda) i Nikola Jovović (Vojvodina).
Korektori: Saša Starović (Ural, Rusija), Tomislav Dokić (Crvena zvezda), Aleksandar Atanasijević (Partizan) i Milija Mrdak (Vojvodina).
Libera: Marko Samardžić (Aris, Grčka), Nikola Rosić (Fridrihshafen, Nemačka) i Ivan Ilić (Partizan).
Srednji blokeri: Dragan Stanković (Lube, Italija), Marko Podraščanin (Lube, Italija), Borislav Petrović (Vojvodina), Vladimir Čedić (Radnički Kragujevac), Milan Rašić (Crvena zvezda) i Nemanja Čubrilo (Vojvodina).
Primači: Bojan Janić (Jaroslavič, Rusija), Miloš Nikić (Latina, Italija), Nikola Kovačević (Aris, Grčka), Miloš Terzić (Crvena zvezda), Miloš Vemić (Vojvodina), Marko Ivović (Vojvodina) i Uroš Kovačević (Ribnica).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: