Rendžers odbranio titulu

Škotski Rendžers odbranio je titulu u Premijer ligi posle pobede nad Hibernijanom od 1:0 na Ister Roudu.

Izvor: AY

Ponedeljak, 26.04.2010.

14:43

Default images

Rani gol Kajla Lafertija, jedinog strelca, potvrdio je titulu za Rendžers, pošto tri kola pred kraj lige imaju 11 bodova više od drugoplasiranog Seltika. Seltik je prethodno podigao pritisak rivalima posle pobede nad Dandi Junajtedom od 2:0, kada su strelci bili Kamara i Robi Kin, ali izabranici Voltera Smita su ipak sačuvali pribranost i zapečatili titulu posle svega 17 minuta protiv Hibernijana.

Odličan pas Kevina Milera stigao je do reprezentativca Severne Irske, koji je prvo predriblao Darena Mekormaka i Krisa Hoga, pre nego što je raspalio projektil levom nogom u dalji ugao.

uprkos dobrom izdanju domaćina u nastavku meča, Rendžers su dobrom odbranom uspeli da naprave novi uspeh u domaćoj ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: