Anri: Ne obraćamo pažnju na Murinja

Napadač Barselone Tijeri Anri izjavio je da njegov tim mora da ignoriše izjave i provokacije trenera Intera Žozea Murinja, naročito pred revanš u Ligi šampiona.

Izvor: AY

Ponedeljak, 26.04.2010.

12:24

Default images

Dva tima će se u revanšu polufinala u sredu sastati u Barseloni, a u prvom meču Inter je slavio 3:1, posle čega je Murinjo rekao da Barselona "ne ume da ostane dostojanstvena u porazu", pošto su gostujući fudbaleri posle meča napali sudiju u tunelu. "Poznajem Murinja odavno i naučio sam da ne obraćam pažnju na njega", rekao je Anri.

Inter i Barselona su i prošle jeseni odigrali dva meča u grupnoj fazi takmičenja LŠ.

"Nisu oni promenili svoj stil igre od tada. Ipak, tada smo uspeli da ih zaustavimo", objasnio je francuski reprezentativac.

Anrijev saigrač iz Barselone, Sejdu Keita priznao je da je ekipi bilo teško da prihvati poraz u Milanu.

"Nismo navikli da gubimo i bilo nam je teško da 'svarimo' poraz od 3:1 na San Siru", zaključio je Keita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: